Které potraviny se nejčastěji falšují a jak? Na tyto byste si měli dát největší pozor
![](http://magazinplus.cz/content/images/58/ce/58ce3ecac9314-130.jpg)
Nejčastěji se falšuje med / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/58/ce/58ce3f71b05e6-130.jpg)
Do olivového oleje se přidávají lacinější druhy olejů / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/58/ce/58ce401e5861d-130.jpg)
K pančování šafránu se používá nejčastěji světlice lékařská, která má podobnou barvu / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/58/ce/58ce413b7b077-130.jpg)
Kakaové boby bývají často nahrazovány levnějšími / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/58/ce/58ce41b6e687f-130.jpg)
Dražší druhy ryb se zaměňují za ty levnější druhy / Shutterstock
Další zajímavé články
![](https://magazinplus.cz/content/images/5a/43/thumb_5a437c0fd15d7-252.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/5a/41/thumb_5a4146861f0f7-178.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/5a/3d/thumb_5a3d1b425c2b5.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/5a/31/thumb_5a315964a95c8-241.jpg)
Zpět na článek