Pěstování bazalky. V prvé řadě je třeba vybrat správný druh, každý jinak vypadá, voní i chutná
Thajská bazalka výrazně voní a chutná po lékořici a anýzu / Depositphotos
Bazalka posvátná se výborně hodí k asijské kuchyni / Depositphotos
Zelená bazalka je více sladká, červené jsou o něco ostřejší a mají intenzivnější chuť i aroma / Depositphotos
Další zajímavé články
Únor v zahradě. Vypěstujte si ředkvičky, prořežte jádroviny a skliďte poslední zbytky zimní zeleniny
Ani v lednu by lidé neměli zapomínat na své zahrady. Je řada důležitých věcí, které je třeba udělat
Netkaná textilie na zahradě ochrání stromy před mrazem a záhony před plevelem
Kořenová čistička je přírodní, vyčistí odpadní vody levně a nezapáchá
Zpět na článek