Základní pravidla správného grilování aneb Jak mít maso vždy dokonale měkké a šťavnaté
Než dáte maso na gril, tak jej nechte alespoň hodinu povolit při pokojové teplotě / Pixabay
Maso dávejte až na pořádně rozžhavený gril, abyste dosáhli žádané krusty na povrchu a šťavnatosti uvnitř / Pixabay
Jestliže chcete grilovat jen pár kousků masa, pak volte dřevěné uhlí. V opačném případě pro dlouhé grilování se hodí vždy brikety. / Pixabay
Místo tekuté marinády, která kape do grilu, vyzkoušejte raději marinády suché z bylinek a soli / Pixabay
Další zajímavé články
Vyrobte si jednoduše tvářenku z přírodních surovin
Staré tuhé mýdlo můžete doma ještě šikovně využít. Pomůže se zaseklým zipem i zamlženými zrcadly
Jak vyfouknout vejce na Velikonoce. Stavte se v lékárně pro injekční stříkačku a máte vyhráno
Barvení velikonočních vajíček: Zkuste úžasnou a doposud neznámou techniku vesmírné mlhoviny
Zpět na článek