Zavřít galerii

Naučte se připravit čočku tak, aby nenadýmala. Většina lidí ji vaří špatně

Luštěniny jsou cenným zdrojem rostlinných bílkovin, vlákniny, zdravých tuků, minerálních látek i vitaminů, a proto by měly být zařazeny do jídelníčku / Pixabay
Luštěniny obsahují oligosacharidy, které se rozkládají až v tlustém střevě, což způsobuje nepříjemné nadýmání / Pixabay
Čočku zbavíte nadýmavých látek tak, že ji před vařením několikrát propláchnete studenou vodou a posléze necháte přes noc namáčet / Pixabay
Další zajímavé články
Lidé brzy začnou likvidovat vánoční stromky. Do krbu ani do popelnice je však rozhodně nedávejte
Dejte starým gumám nový život. Vykouzlete z nich třeba sněhuláka
Jak chytře zužitkovat zbytky od štědrovečerního stolu
Tablety do myčky se nehodí jen na mytí nádobí, perfektně vyčistí i pračku
Zpět na článek