Nepodceňujte jablka! Jsou málo kalorická a plná vitamínů. Poradíme, jak v obchodě vybrat ta nejlepší
Jablka vybíráme nejen očima, ale také čichem / Shutterstock
Jablka zůstanou nejdéle zachovaná v plné kvalitě při teplotách mezi 1°C až 2 °C / Shutterstock
Jablko je snad nejtypičtějším českým ovocem / Pixabay
Výběrem českých jablek přispíváme k rozvoji sadů / Shutterstock
Další zajímavé články
Zpracování švestek na zimu: Rady a tipy jak na povidla a zavařování
Starší nebo nepoužívaný lak na nehty nevyhazujte. Máme pro vás tipy na jeho netradiční využití
Houby stále rostou! Máme pro vás několik doporučení, jak je správně zpracovat a uchovávat
Kotvičník je přírodní životabudič a sexuální čaroděj! Pěstujte si přírodní afrodiziakum doma
Zpět na článek