Čerstvé domácí máslo je chutnější a levnější než kupované. Vyzkoušejte jednoduchý a ověřený návod
Hroudu ušlehaného másla je vhodné několikrát opakovaně prošlehat, abychom se zbavili syrovátky / Shutterstock
Drahé máslo? Vyrobte si lepší a levnější doma! / Shutterstock
Nekupujte levnější alternativy, vyrobte si lahodné domácí máslo / Shutterstock
Další zajímavé články
Domácí vířivka vás v zimě perfektně zahřeje a uvolní. Je dobré vědět, na co se zaměřit při jejím výběru
Nezbavujte se kůry z citrusů. Vyrobíte z ní skvělý čistič, provoníte pračku a vyženete z domu pavouky
Vánoční stromek nemusí skončit jen u popelnic. Zikvidovat se dá i tak, že vám ještě bude k užitku
Postavte si přístřešek na auto svépomocí
Zpět na článek