Pochutnejte si na křupavých bramborácích podle šéfkuchaře Vaňka. Smažené na sádle jsou nejlepší
Bramboráky se vám budou nejlépe připravovat z brambor varného typu C / Pixabay
Brambory strouhejte na hrubo, aby byly po osmažení křupavé a zachovaly si své charakteristické „otřepané“ okraje / Pixabay
Bramboráky z najemno nastrouhaných brambor připomínají spíše bramborové placky / Pxiabay
Další zajímavé články
Jak udělat dokonalý hovězí steak filet mignon, který bude chutnat lépe než v luxusní restauraci
Recept na dýňovou polévku s pórkem a pomerančovou šťávou podle šéfkuchaře Romana Pauluse
Švédský sypaný tvarohový koláč. Tento dokonale vláčný moučník zvládne každý do 10 minut
Skvělý trik Zdeňka Pohlreicha, jak udělat palačinky nadýchanější
Zpět na článek