Skvělý trik Zdeňka Pohlreicha, jak udělat palačinky nadýchanější
Palačinky se v poslední době se dostávají na přední příčky v nabídce dezertů v luxusních restauracích / Pixabay
Lívancové těsto se od toho palačinkového liší tím, že se do něj přidává kypřicí prášek nebo droždí / Pixabay
Palačinky lze připravovat také ve slané verzi, například plněné masem a zeleninou / Pixabay
Další zajímavé články
Recept na krupicovou kaši podle Přemka Forejta, po které se budou všichni oblizovat
Výborný recept na langoše s jogurtem. Za pár minut budete mít skvělou večeři pro celou rodinu
Udělejte si smažený sýr z hrnku podle receptu Ládi Hrušky. Je tak dobrý, že už nikdy nebudete chtít jiný
Upečte si tradiční perníčky. Máte poslední možnost, aby do Vánoc ještě změkly
Zpět na článek