Udělejte si smažený sýr z hrnku podle receptu Ládi Hrušky. Je tak dobrý, že už nikdy nebudete chtít jiný
První zmínka o smaženém sýru na území České republiky pochází z roku 1936, kdy figuroval na jídelním lístku restaurace Šroubek / Depositphotos
Sýrů existuje nespočet. Na klasický smažený sýr se však nejlépe hodí eidam s 45 % tuku. / Pixabay
Smažený sýr je velmi vydatné jídlo, proto jako přílohu volte ideálně lehké saláty / Pixabay
Další zajímavé články
Upečte si tradiční perníčky. Máte poslední možnost, aby do Vánoc ještě změkly
Nadýchané lívance bez kynutí. Rychlá lahůdka pro mlsné jazýčky
Dokonalá lahůdka. Vyzkoušejte netradiční cibulový džem s medem a červeným vínem
Jitrocel roste všude kolem nás. Jeho využití je široké a navíc velmi jednoduché
Zpět na článek