Rozdíly v péči o kuchyňská prkénka jsou obrovské. Plastová vyžadují mnohem větší péči než dřevěná
Přírodní materiály se jeví jako nejlepší, alespoň co se kuchyňských prkének týče. Skleněná navíc nožem nezničíte, takže v zářezech neulpívají bakterie. / Pexels
Plastová prkénka jsou sice levnější a na údržbu "snazší", jenže drobné zářezy a prohlubně jsou doslova semeništěm bakterií / Pexels
Další zajímavé články
Nejlepší mlýnky na koření vyrábí překvapivě automobilka. Úplně první vyrobila již v roce 1840
I jednořadá kuchyně může být funkční a vypadat stylově. Vyhněte se těm největším chybám
Domácí zvyklosti, na které při výběru jídelního stolu určitě nezapomeňte
Zbavte se otravných octomilek jednou provždy. Díky třem osvědčeným trikům to půjde snadno
Zpět na článek