Jak se vyhnout explozi v kuchyni? Tyto věci do mikrovlnky nikdy nedávejte
Že nepatří do mikrovlnky vajíčka ve skořápce, je notoricky známé / Pixabay
Marschmallow se v Americe i Británii běžně opéká nad ohněm / Pixabay
Ani hroznové víno do mikrovlnky nezkoušejte dávat / Pixabay
Chilli vám může po otevření mikrovlnky způsobit skvrny na kůži / Pixabay
Hliníková fólie ve spojení s mikrovlnami začne hořet / Pixabay
Do trouby rozhodně nepatří ani kovová termoska / Pixabay
Další zajímavé články
Nikdy se vám nepodařilo uvařit rýži, která je nadýchaná a nelepí se? Víme, jak vyřešit problém jednou provždy
Využíváte při praní nebo pečení odložený start? Pokud ne, děláte velkou chybu
Co dělat, když přijde silná bouřka? Zásady, kterých je třeba se v domácnosti držet
Větší komfort v kuchyni? Pořiďte si sporák a digestoř v jednom
Zpět na článek