|  SPOLEČNOST
so 21. září, svátek má Matouš, zítra Darina
Zahraniční
Tom Cruise oslavil 60. narozeniny 

Na šedesátku nevypadá. Tom Cruise oslavoval narozeniny na Velké ceně Británie 2022

06. července 2022 12:02 / Depositphotos
 0   0
Tom Cruise prožil svoje 60. narozeniny vskutku stylově. Po boku známých tváří se vydal na Velkou cenu Británie a vypadal opravdu mladistvě a šťastně. Málokdo by řekl, že má za sebou již šesté desetiletí.

Hvězda Top Gunu oslavila své 60. narozeniny na Velké ceně Británie F1. Cruise se široce usmíval a zdravil přítomné fanoušky, se kterými se dokonce vyfotografoval. Ukázal se v šedém přiléhavém tričku, které zvýraznilo jeho vypracované paže, a v tmavých kalhotách. Outfit nezapomněl doplnit svými typickými leteckými brýlemi.

Cruise procházel mezi přítomnými a byl spatřen, jak konverzuje s mnoha známými osobnostmi. Později se účastnil rozhovoru s Martinem Brundlem pro Sky Sports, behem kterého Cruise vyjádřil svou podporu britskému šampionovi F1.

„Vždycky Lewis," řekl. „Je to můj skvělý přítel. Doufám, že se mu bude dneska dařit." Šampion nakonec skončil třetí a Cruise byl mezi prvními, kteří mu gratulovali.

Mezi další známé tváře, které se akce zúčastnily, patřil Gordon Ramsay nebo Geri Halliwellová, členka bývalé skupiny Spice Girl.

Narozeniny ve velkém

Cruise má v plánu oslavit svůj milník velkou párty v Cotswolds. Ve skutečnosti by měly v nejbližších dnech proběhnout dvě oslavy – jedna v Británii a druhá v USA.

Britská oslava bude údajně uspořádána v hotelu a soukromém klubu Soho Farmhouse. Cruise si místo vybral proto, že se mu tam zalíbilo během oslavy jeho kamaráda Simona Pegga.

Zdroj řekl deníku The Sun: „Tom je nóbl, ale také nenápadný, navzdory své slávě. Tohle je ale velký milník a jeho přátelé a tým ho chtějí náležitě oslavit. Takže seznam hostů je skutečně exkluzivní.“

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený STATIC REVIEWS (@staticreviews)

Na skok na koncert

Cruise měl v posledních dnech poměrně naplněný program. Před pátečním narozeninovým víkendem se zúčastnil Adeleina koncertu na British Summer Time Hyde Park Festivalu v Londýně. Herec byl údajně spatřen s tajemnou brunetkou. Několik minut také strávil s hercem Lukem Evansem.

Nechyběl ani na koncertu slavné skupiny The Rolling Stones, kde prý dokonce předváděl radostné tanečky a zpíval společně s dalšími přítomnými. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Getty Images Entertainment (@gettyentertainment)

Miliardový úspěch

Pro Cruise je tento rok opravdu přelomový. Zaznamenává jeden úspěch za druhým. Jeho film Top Gun: Maverick nedávno překonal hranici 1 miliardy dolarů v globálních pokladnách. Pro herce je to první film, který dosáhl tohoto významného milníku. Jeho doposud nejvýdělečnějším snímkem byl film Mission: Impossible – Fallout z roku 2018, který vydělal 791,1 milionu dolarů.

Top Gun: Maverick nyní patří mezi 50 nejlepších filmů všech dob, co se výdělku týče. Nejvýdělečnějším filmem je Avatar z roku 2009, který vydělal 2,8 miliardy dolarů. A čeká se další nárůst, jelikož bude na podzim znovu uveden v kinech před plánovanou premiérou druhého dílu. Psali jsme také: Hrabě Charles Spencer připomněl narozeniny své sestry princezny Diany dojemnou fotkou

Autorský článek, další zdroj: thesun.co.uk, people.com, pagesix.com

Pavla Krejčí | Magazín PLUS+
Zavřít reklamu