Na svatbě Paris Hilton tekly miliony. Takový luxus se jen tak nevidí
Okázalá svatba Paris Hilton s Carterem Reumem zahrnovala mimo jiných honosných aktivit také recepci, na které se hostům kromě jiných extravagantních lahůdek podávaly zlaté brambory. A o vše se staral světoznámý šéfkuchař Wolfgang Puck.
A co dalšího bylo na talíři?
Menu na svatební hostině obsahovalo jako první chod asijský hruškový salát s fíky, vinaigrette z granátového jablka a kandované pekanové ořechy podávané s tortelloni z máslové dýně ochucené hnědým máslem a křupavou šalvějí. Jako předkrm byl nabízen i sortiment chleba se sladkým smetanovým máslem.
Jako hlavní chod se účastníkům podával předkrm z mořského vlka v bramborové krustě a také grilovaný newyorský strip steak s bramborami Yukon Gold přelitými zakysanou smetanou, kaviárem a samozřejmě detaily z plátků zlata.
Co se týče dezertu, Hilton vybrala čokoládový dort bez mouky podávaný s kávovou zmrzlinou a ovocem s mandlovou kaší a vanilkovou zmrzlinou.
Mezi další předkrmy patřila kachní prsíčka, křupavé jarní závitky s krevetami, křepelčí vejce s kaviárem, pizza s uzeným lososem a čerstvým kaviárem a pikantní tatarák z tuňáka. A k večernímu zakousnutí si mohli návštěvníci večírku pochutnat na grilovaném sýru, mini cheeseburgerech, hranolkách s kachním sádlem a také makaronech.
Hilton a Reum si řekli své ano na usedlosti jejího zesnulého dědečka Barrona v Bel-Air. Třídenní extravaganza pak pokračovala karnevalem na molu v Santa Monice a o den později dalším večírkem plném prominentních hostů. Dále čtěte: Rihanna se stala miliardářkou. I když je nejbohatší hudebnicí na světě, není to díky hudbě.
Zdroj: Page Six.