Zcela obyčejná potravina, která zatočí s mnohým onemocněním a podpoří imunitu. Řeč je o červené řepě
Červená řepa je zdrojem velkého množství vitaminů, minerálů, antioxidantů a jiných sloučenin, zejména karotenoidů, luteinu, zeaxantinu, glycinu, betainu a vlákniny / Pixabay
Konzumací červené řepy také dokonale detoxikujete vaše tělo od všech možných toxinů či jiných škodlivých látek / Pixabay
Červená řepa chrání před vznikem rakoviny či jiných nádorotvorných onemocnění. Je to z toho důvodu, že obsahuje látky zvané betain a betanin. / Pixabay
Další zajímavé články
Je užívání nootropik a posilovačů mozku opravdu bezpečné? A pomáhají vůbec?
Zinek skutečně pomáhá při nachlazení, má to ale jeden háček
Zbavte se bradavic jednou provždy. Vyzkoušejte přírodní metody našich babiček, které fungují nelépe
Co dělat, pokud máte často bolesti v dolní části zad
Zpět na článek