Pažitka je chutný zázrak přírody. Má neobyčejné účinky na naše zdraví
Pažitku lze pěstovat v nížinách, na horách i v paneláku za oknem. / Shutterstock
Pažitka se výborně hodí do studené kuchyně. Skvělá je v pomazánkách, jen tak na chlebu s máslem, ve vajíčkách, ale i polévkách a omáčkách. / Shutterstock
Pažitkou rozhodně nešetřete! Má schopnost čistit střeva, pomáhá snižovat tlak a chrání tělo před rakovinou jícnu, žaludku, prsu či plic. / Shutterstock
Pažitka je zázrak přírody, který dochutí i nejobyčejnější jídlo / JumpStory
Další zajímavé články
Prožijte léto bez štípanců a žihadel. Nespoléhejte na umělé spreje, vsaďte na přírodu
Dejte si v létě pozor na dehydrataci a rychlejší stárnutí kůže
Vyrobte si hojivou mast z netřesku. Vyhladí ztvrdlé paty, odstraní kuří oka i bradavice
Jak si rychle a hlavně bezpečně vytáhnout klíště
Zpět na článek