České jablko, nebo jablko ze zahraničí? Jak vybrat to nejlepší
![](http://magazinplus.cz/content/images/59/bd/59bd7041d91db-250.jpg)
Nejbohatším zdrojem vitamínů a živin je slupka, proto bychom měli jíst jablka pokud možno neloupaná / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/59/bd/59bd7081e031f-250.jpg)
Jablka jsou tradiční českaé ovoce a našemu tělu jsou nesmírně prospěšná / Shutterstock
![](http://magazinplus.cz/content/images/59/bd/59bd7167e8cd3-250.jpg)
České jablko, nebo jablko ze zahraničí? / Shutterstock
Další zajímavé články
![](https://magazinplus.cz/content/images/59/c7/thumb_59c75c1f6d12c-255.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/59/b9/thumb_59b93bdd6fed4-247.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/14/60/thumb_1460025654.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/59/a1/thumb_59a1a124c35e1-231.jpg)
Zpět na článek