Udělejte letos na svatého Martina dokonalé červené zelí. Inspirujte se trikem šéfkuchařů
Červené zelí je charakteristické svojí sytě fialovou barvou, která je dána přítomností flavonoidů, a poté lehce pepřovou chutí, jež je výsledkem přítomnosti sloučenin síry / Pixabay
Červené zelí je zásobárnou vitaminu C, B, A a je také bohaté na draslík, zinek, selen a další minerály / Pixabay
Tajný, ale velmi populární trik kuchařů v restauracích při přípravě červeného zelí je jeho zjemnění pomocí jablka a skořice / Pixabay
Další zajímavé články
Ušetřete za elektřinu a plyn. Sedmero tipů, jak ušetřit na energiích i tisíce korun ročně
Nekalé praktiky obchodníků. Špatně nakalibrovaná váha není jediný způsob okrádaní, dejte si pozor i na další techniky
Bleskově rychlé houskové knedlíky, které zvládne každý. Na přípravu stačí jen deset minut
Jak vrátit zapranému bílému prádlu znovu jiskru bez použití bělidel. Kdo nezkusil, neuvěří
Zpět na článek