Udělejte letos na svatého Martina dokonalé červené zelí. Inspirujte se trikem šéfkuchařů
![](http://magazinplus.cz/content/images/61/8a/618a67b7bd027-1849.jpg)
Červené zelí je charakteristické svojí sytě fialovou barvou, která je dána přítomností flavonoidů, a poté lehce pepřovou chutí, jež je výsledkem přítomnosti sloučenin síry / Pixabay
![](http://magazinplus.cz/content/images/61/8a/618a67e8ddc2d-1849.jpg)
Červené zelí je zásobárnou vitaminu C, B, A a je také bohaté na draslík, zinek, selen a další minerály / Pixabay
![](http://magazinplus.cz/content/images/61/8a/618a68437307c-1849.jpg)
Tajný, ale velmi populární trik kuchařů v restauracích při přípravě červeného zelí je jeho zjemnění pomocí jablka a skořice / Pixabay
Další zajímavé články
![](https://magazinplus.cz/content/images/61/7b/thumb_617b9f08ec8a0-1833.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/61/79/thumb_61792e78b236d-1832.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/61/74/thumb_6174430174cc3-1825.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/61/6b/thumb_616bbb24910f0-1420.jpg)
Zpět na článek