Víte, jak správně sušit bylinky, aby si zachovaly co nejvíce účinných látek?
![](http://magazinplus.cz/content/images/5d/ca/5dca976a520c7-1084.jpg)
Sušit můžete v přenosných sítích / Pixabay
![](http://magazinplus.cz/content/images/5d/ca/5dca97a9a7421-1084.jpg)
Nasušenou úrodu je potřeba dobře uskladnit / Pixabay
![](http://magazinplus.cz/content/images/5d/ca/5dca97c182add-1084.jpg)
Takto konzervované potraviny si uchovají nejvíce chuti i vůně / Pinterest
![](http://magazinplus.cz/content/images/5d/ca/5dca97e0c3e8a-1084.jpg)
Vůbec nejstarší metodou konzervace bylin, ovoce, zeleniny i hub je sušení / Shutterstock
Další zajímavé články
![](https://magazinplus.cz/content/images/5d/c5/thumb_5dc57a205b035-1076.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/5d/c4/thumb_5dc43573983d4-1083.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/5d/c3/thumb_5dc30a3a0a8fa-1082.jpg)
![](https://magazinplus.cz/content/images/5d/c1/thumb_5dc12c83dce8c-1079.jpg)
Zpět na článek