Kompostování je efektivní způsob, jak využít napadané, potlučené či nahnilé ovoce. Vytvoříte si zdroj stabilizovaného organického hnojiva
Kompostováním můžete zredukovat odpad až na dvě třetiny / Pixabay
Pří správném kompostování byste měli střídat vrstvu zelenou, která je bohatá na dusík, a poté vrstvu hnědou obsahující zase uhlík / Pixabay
Plody, které mají červivost zaschlou nebo jsou strupovité, můžete však bez problému uskladnit / Pixabay
Další zajímavé články
Muchovník rychle roste a bohatě plodí. Dopřejte mu podzimní řez a zazimování, aby se vám napřesrok opět odměnil sladkou úrodou
K dozrání zelených rajčat pomůže prastará italská finta. Celou rostlinu vytrhnete a zavěsíte v suchu a teple vzhůru kořenem
Zahrádkářský kalendář na podzim: Jaké důležité práce udělat na zahradě před příchodem prvních mrazíků
Podzimní výsev zeleniny nejen pro ranou jarní sklizeň. Některou můžete sklízet ještě letos
Zpět na článek