K dozrání zelených rajčat pomůže prastará italská finta. Celou rostlinu vytrhnete a zavěsíte v suchu a teple vzhůru kořenem
Nezralá rajčata by se neměly bez tepelné úpravy konzumovat, neboť obsahují jed solanin / Pixabay
Z nezralých rajčat můžete udělat například lahodné chutney jinak také čatní / Depositphotos
Nedozrálá rajčata můžete nechat dojít například za oknem / Depositphotos
Další zajímavé články
Zahrádkářský kalendář na podzim: Jaké důležité práce udělat na zahradě před příchodem prvních mrazíků
Podzimní výsev zeleniny nejen pro ranou jarní sklizeň. Některou můžete sklízet ještě letos
Vřes patří k podzimu. Nenáročnost, odolnost a krásné zbarvení jsou jeho skvělé vlastnosti
Sklizeň a uskladnění mrkve: Kdy sklidit mrkev a jak ji uchovat, aby vám vydržela i přes zimu
Zpět na článek