Pravidla správné sklizně a uchování mrkve. Jak zajistit, aby vydržela křupavá a chutná co nejdéle
Pro zimní uskladnění je nejvhodnějším obdobím sklizně druhá polovina října až polovina listopadu / Pixabay
Po sklizni dejte velký pozor na to, abyste všechny poškrábané, polámané či jinak poškozené mrkve neuskladňovali, neboť by začaly hnít / Pixabay
Ideálním místem k uskladnění mrkví je sklep, kde se udržuje stálá teplota kolem 4 stupňů Celsia a vlhkost kolem 70 až 80 procent / Pixabay
Další zajímavé články
Zazimování levandule. Na co si dát velký pozor a jak bylinu přes zimu ochránit
Postarejte se nyní o muchovník neboli indiánskou borůvku. Stačí pár kroků a napřesrok se budete těšit z nevídané úrody
Záchrana usychajícího vřesu. Co udělat, aby začal znovu krásně kvést
Hrabat listí, nebo nechat být? Užitečné informace, které vám volbu usnadní
Zpět na článek