Zázvor poslouží jako úžasná přírodní medicína, jeho pěstování je velmi snadné
Ideální k pěstování je čerstvý, neseschlý a nepoškozený oddenek s dobře patrnými vegetačními pupeny, které mohou být i narašené / Depositphotos
Štiplavou chuť zázvoru způsobuje gingerol, který má spolu se zázvorovými silicemi silné antibakteriální a protizánětlivé účinky / Depositphotos
Udržujte vlhkost půdy a po několika týdnech byste měli vidět v půdě první klíčky / Depositphotos
Další zajímavé články
Je vaše prádlo zašedlé? Zapomeňte na chemická bělidla a sáhněte pro pomoc do spíže
Hledáte rychlé a levné řešení, jak oplotit vaši zahradu? Gabionový plot vypadá krásně
Pozor na to, co dáváte do mrazáku. U některých potravin hrozí nebezpečí
Adventní věnec nemusíte kupovat. Vyrobte si vlastní, není to nic těžkého
Zpět na článek