Dýně Hokkaido je zdravou podzimní ingrediencí, navíc ji ani nemusíte loupat
Kdo nikdy neměl polévku z dýně Hokkaido, neví, o co přichází / Shutterstock
Pečenou dýni můžete podávat buď k masu nebo s tvarohovým dipem s bylinkami / Shutterstock
Z dýně hokkaido můžete upéct i vynikající chlebíček či perník / Shutterstock
Svou nasládlou chutí je vhodná i vyhledávaná pro první příkrmy / Shutterstock
Dýně hokkaido je jediná dýně, které byste se měli odnaučit loupat slupku / Shutterstock
Další zajímavé články
Jak uskladnit vlašské ořechy, aby neplesnivěly ani nežlukly. Vydrží vám jako čerstvé až do příští sezony
I při praní se dá hodně ušetřit. Jednoduchý návod na účinný prací roztok
Restaurování starých aut. Pro někoho hobby, pro jiného zajímavá investice
Zahřát vás v chladném počasí nemusí jen horký čaj. Vyzkoušejte tyto potraviny
Zpět na článek