Zavřít galerii

Geniální asijský trik, díky kterému už nikdy nerozvaříte rýži. Stačí použít ukazováček

Kromě kulatozrnné rýže Arborio je potřeba sypanou rýži před vařením důkladně propláchnout / Pixabay
Sypaná rýže se vaří na mírném plameni pod pokličkou nerušeně 15 minut / Pixabay
Po uvaření se rýže ještě na pět minut nechá v hrnci odpočinou a posléze se načechrá vařečkou / Shutterstock
Další zajímavé články
Dušené vejce po korejsku, omeleta v hrníčku a další čtyři způsoby, jak připravit vejce v mikrovlnné troubě
Co se starým chlebem? Zkuste tuto výbornou chlebovou polévku podle Ládi Hrušky
Jak připravit domácí přepuštěné máslo neboli Ghí a jej v kuchyni nejlépe využívat.
Jak na perfektně nadýchané lívance, které se vždy podaří. Stačí do těsta přidat hrnek perlivé vody
Zpět na článek