Dejte si pozor na tyto potraviny, které nesmí přijít do kontaktu s alobalem. Hrozí kontaminace hliníkem
Alobal se ve skutečnosti nehodí na pečení do trouby, neboť se při vysokých teplotách uvolňuje více hliníku do jídla / Shutterstock
Zabalené svačiny by měly být v alobalu maximálně 4 hodiny / Shutterstock
Udává se, že pokrm vařený v alobalu může obsahovat až desetinásobek přijatelného množství hliníku / Shutterstock
Další zajímavé články
Vyzrajte nad octomilkami s pomocí piva, vysavače nebo mazané pastičky
Pěstování afrických fialek: Zajistěte si bohaté kvetení a vůni po celý rok
Zalévejte orchideje kávou, nikoli vodou. Odmění se vám záplavou nádherných květů
Chytání dešťové vody vám ušetří peníze a zjednoduší práci na zahradě
Zpět na článek